Romania

A VERSENY LEÍRÁSA

A Miss Éden szépségverseny megrendezésének célja, hogy a környezetvédelem előmozdítására, a környezettudatos magatartás elősegítésére irányítsa a figyelmet, bemutasson turisztikai régiókat, elősegítse a turisztikai értékek megismerését és megismertetését, továbbá, hogy lehetőséget nyújtson a 14-26 életkor közötti tehetséges lányok számára a bemutatkozásra a nagyközönség előtt, így a modell- és reklámszakma számára új tehetségeket fedezzen fel.

JELENTKEZÉS A VERSENYRE:

Ha eldöntötted, hogy részt szeretnél venni a Miss Éden szépségversenyen nincs más dolgod, mint a Miss Eden facebook oldalán jelentkezel illetve a casting@misseden.ro e-mail címen.
Fontos, hogy képeket is tölts fel vagy küldj el magadról, melyek között legyen egy álló formátumú is. A képek kizárólag téged ábrázolhatnak, és nem lehet rajtuk reklámfelirat. Kérünk, hogy ezekre ügyelj!

A jelentkezések beérkezési határideje:2018. június 1.

BEJUTÁS A ROMÁNIAI KÖZÉPDÖNTŐBE.

A szervezőbizottság a feltöltött vagy elküldött képek alapján behív egy személyes találkozóra.

A BEJUTÁSSAL JÁRÓ JOGOK ÉS KÖTELEZETTSÉGEK

A bejutott versenyző elnyerte a jogot arra, hogy részt vehet a Miss Éden Hungary 2018 szépségversenyen. A sok értékes nyeremény mellett, a fődíj negyedmillió forint. Továbbá elnyeri a lehetőséget a nyertes modellkarrierje elindításához, melyben a Blue Orange Models és a Diamond Models Rivercast modellügynökségek lesznek a segítségére.