Miss Éden

2014. október 18-19.

A verseny leírása

A Miss Éden szépségverseny megrendezésének célja, hogy a környezetvédelem előmozdítására, a környezettudatos magatartás elősegítésére irányítsa a figyelmet, bemutasson turisztikai régiókat, elősegítse a turisztikai értékek megismerését és megismertetését, továbbá, hogy lehetőséget nyújtson a 14-26 életkor közötti tehetséges lányok számára a bemutatkozásra a nagyközönség előtt, így a modell- és reklámszakma számára új tehetségeket fedezzen fel.

Jelentkezés a versenyre:

Ha eldöntötted, hogy részt szeretnél venni a Miss Éden szépségversenyen nincs más dolgod, mint itt online jelentkezned illetve a jelentkezes@misseden.hu e-mail címen.
Fontos, hogy képeket is tölts fel magadról, melyek között legyen egy álló formátúmú is. A képek kizárólag téged ábrázolhatnak, és nem lehet rajtuk reklámfelirat. Kérünk, hogy ezekre ügyelj!

A jelentkezések beérkezési határideje:2014. szeptember 24.

Bejutás a magyarországi döntőre a Miss Éden Hungary -ra.

A szervezőbizottság a feltöltött vagy elküldött képek alapján behív egy személyes találkozóra.

A bejutással járó jogok és kötelezettségek

A bejutott versenyző elnyerte a jogot arra, hogy részt vehet a Miss Éden Hungary 2014 szépségversenyen. A sok értékes nyeremény mellett, a fődíj egy út Thaiföldre. Az utazás fotózással egybekötött. Továbbá a nyertes elnyeri a lehetőséget modellkarrierje elindításához, melyben a Blue Orange Models és a Diamond Models Rivercast modellügynökségek lesznek a segítségére.

Kulcsár Edina utazhat Koh Samet szigetére, Thaiföldre

Az idei Miss Éden szépségverseny döntősei igazán különleges helyszínen adtak randevút egymásnak. A lányokat Budapest egyik legszebb helyszínén, a megújult Írhás árok partján várta a kifutó és természetesen a hozzáértő zsűri.

Aki eljött, az nemcsak természeti szépségekkel, de igazán csodálatos hölgyekkel is megismerkedhetett a látványos show keretében. A gála programjai során egymást érték az érdekes és szórakoztató programok. Felléptek a Budapest Csillaga tehetségkutató verseny legjobbjai, volt környezetvédelmi divatshow, ahol hulladékruhákból tervezett ruhákban vonultak pódiumra a legszebb lányok. A rendezvénysátorban egy gombostűt sem lehetett volna leejteni, annyian voltak kíváncsiak a három tour során felvonuló versenyzőkre, a modellekre és az énekesekre. A nap csúcspontja persze a Miss Éden szépségverseny késő délutáni döntője volt, ahol a szebbnél szebb lányok saját maguk által készített és tervezett hulladékruhákban vonultak a kifutóra. Ebben a kategóriában minden kreáció lenyűgözte a zsűrit és a közönséget. Hatalmas sikere volt a használt farmeranyagokból készített ruhakölteményeknek. Ismét kiderült, hogy a lányok fantáziája nem ismer határt, ha divatról és környezetvédelemről van szó. A verseny végén a Miss Éden koronája Kulcsár Edina fejére került. Udvarhölgyei Galambos Andrea és Vass Orsolya lettek.

Világszám.hu cikk: Megválasztották a 2012-es Miss Édent!

Rólunk írták…

Elrabolták a Miss Éden lányait
Szavazzon az édeni jelöltekre
A Miss Éden szexi döntőse
Miss Eden Slovakia (2010)
Édeni lányok, egy édeni világért
Divat, sztárok, show Marosvásárhelyen
Luxusban pihen Thaiföldön a Miss Éden győztese
Bombanők a Bed Beachben

A Miss Éden International Szervezőbizottsága.